HELG!!

Nu känns det bra! Naturkunskapsprovet kändes helt okej och bäst av allt: JAG HAR GJORT SVENSKATALET!! Det blev bra tycker jag, så nu är jag nöjd. Snart ska jag gå och möta mamma på centralen och sen får vi se vad vi hittar på. Juste, det är ju valborg idag också, det känns inte som det, men men. Imorgon kanske man kan få köpt lite våriga kläder också, och så klart fika på Fokus :D Wihoo!

Förästen så funkar mitt Spotify nu också, det är nog bara Gud som vet hur det underbara ting har kunnat hända, men jag är glad. Underbara dag!


Have a najs Valborg!



Gröt eller?

Snuvar ihjäl mig, iaf min näsa, den är nästan mos. Är lite rädd att min kära vän i näsan ska ta stryk, men jag försöker vara försiktig. Äpplemos, det är gott, kanske ska ta och göra gröt. Eller så sitter jag bara här och degar till klockan blir för mycket och jag går och lägger mig.

Fasar för imorn också...



Ha en härlig kväll, eller dag om det hunnit bli det när du läser det här :)

köra bil?

Nu har jag fått ett litet ryck igen, tänker nämligen anmäla mig till en intensivkurs så att jag inte blir den enda männskan i välden som inte har körkort, känns lite som om jag håller på att bli det. Två veckor så är det klart, härligt. Och sen ska jag köpa mig en fin liten bil, som jag ska måla i en fin färg. Hmm typ aprikosfärgad med blåa dörrar. Jaja, vi får väl se hur det blir med det, jag ska ju ta körkortet först. Men lilla motorcykeln då!? Jag vill ju kunna köra en sån också, hmm, får fundera på den.

Jag är himmlans försyld nu, ska ha svenskatal imorn, jag kommer låta som en kråka, hoppas man hör vad jag säger iaf. Naturkunskapsprov också, det kommer nog gå rätt bra, lite tror jag. Sen kommer mammsen och då går vi och fikar.

Good day.


RSS 2.0