Slapparkväll

Jag är så trött, känner mig som en urtvättad disktrasa. Jag misstänker skolan för att ha tagit kål på mig, men nu har jag i alla fall bara samhällskunskapen kvar. Nu funderar jag starkt på att gå till Maxi och köpa en fryspizza, bara för att det känns som en ännu slappare dag då. Om jag hade haft ett badkar hade jag nog inte suttit och skrivit här nu, för då hade jag med all säkerhet legat där. Mysiga dagar är så härligt, man behöver inte göra nånting alls, och det gillar jag. Ikväll blir det tv och lite skrivande på min bok. Jag började igår och har skrivit en sida än så länge. Om jag skriver en sida per dag så är jag klar om ett år, jag längtar dit, undrar lite hur boken kommer bli. Och nu har jag bestämt mig, jag går till Maxi nu, är lite hungrig, och sugen.

Ha en bra kväll ♥

Hej Hasch

På tal om våran samhällskunskapsdebatt...

Jag röker inte, dricker inte, snusar inte och knarkar inte. Jag har valt att inte göra det av anledningar jag knappt behöver nämna. Ingen kan säga att det bara är bra och nyttigt att använda droger, men alla ska själva få avgöra om de vill göra det eller inte. Alla ska ha rätt att själva ta egna beslut som rör ens liv, det ska ingen annan göra åt en, om man inte är barn det vill säga. Jag vet inte om cannabis är farligare än alkohol och tobak, eller om det knappt är farligt alls, för jag är inte så jättepåläst. Men om det är mindre skadligt än alkohol och tobak, som ju är lagligt, så är det ju helmysko att inte cannabis är lagligt. Om det nu är så att cannabis är farligare än alkohol och tobak så är det ju ändå ditt val att avgöra vad du vill ta och hur du vill leva ditt liv. Genom att legalisera cannabis i Sverige tar man bort kriminaliteten som samlar sig runt själva drogen. Hysterin efter drogen mattas ner och man kan sälja det i kontrollerade former så som man nu gör med alkohol och tobak.

Det jag inte förstår är varför vissa droger ska vara tillåtna men inte andra. Är det inte varje människas egna val som ska gälla? Staten ska inte kontrollera oss och säga till vad vi får och inte får göra. Jag menar inte att det inte ska finnas några lagar och att man ska få gå runt på gatorna och mörda varandra, men samhället är ändå uppbyggt av individer som ska ses som individer. Staten säger till oss att vi får röka hur många cigaretter vi vill och dricka så mycket vi vill, men vi får inte ta cannabis, som kanske inte är lika skadligt. Det kan till och med vara ett alternativ för de som går på tyngre droger, ett sätt att trappa ner. Jag vill ge dem den möjligheten. Om någon vill sluta med sitt drogmissbruk ska man hjälpa den på bästa möjliga sätt, så gör det möjligt att ta hjälp av cannabis. Jag har även läst att cannabis har ett medicinskt syfte. Enligt MedicinskMarijuana.com har cannabis en stor medicinsk inverkan på t.ex cancer och HIV/AIDS och att drogen har använts i medicinska syften tusentals år före vår tideräkning började. På hemsidan står det även hur man kan få tag på cannabis, hur man ska uppföra sig och vart man ska gå. Ska det vara så? För att få tag på medicin? Ska man dömmas till fängelse för att man odlar cannabis för att använda som läkemedel när det är lagligt att gå runt på stan och röka cigaretter som dödar även de som själva inte röker?

Är det lätt att få tag på knark som ungdom? Ja, jag tror faktiskt att det är relativt lätt. Kanske till och med lika lätt som att få tag på alkohol. Ända sedan man varit liten mini har man fått höra att alkohol och droger är dumt och att man inte ska ha något med det att göra och den kunskaper försvinner ju inte bara för att fler droger blir lagligt. Sätt en rimlig åldersgräns på det, sälj det som på systemet och när barnen vuxit upp får de ta ställning.

Jag tycker inte att man ska förbjuda alla droger, nej man ska inte prata åt någon annan. Vuxna människor ska tänka själva, och väljer de att göra si eller så är det deras val och de får stå för konsekvenserna. Samma sak med prostitution. Vad är det för meslag vi har nu? Lagligt att sälja men inte att köpa, man undrar ju hur vissa tänker ibland. Det är ju inte så konstigt att allt blir så smutsigt när det sker bakom stängda dörrar. Om även detta skulle ske genom kontrollerade former med öppentider och dörrvakter skulle det inte längre vara ett problem. Det enda problemet nu som jag ser det är att makthavarna tacklar det på fel sätt, de vill att det ska försvinna, tittar bort och där bakom växer kriminaliteten utan att någon gör något åt det.

Självklart påverkar inte ditt drogmissbruk bara dig själv utan även din omgivning, så som din familj och dina vänner. Alla som har något band kopplat till dig blir påverkade. Är det ett argument för att man ska förbjuda cannabis? Har det inte alltid funnits alkoholister?


http://www.medicinskmarijuana.com/index.html






Kalas

JAG ÄR KLAR MED KLIMATMÖTETGREJEN OCH HISTORIAUNDERSLKNINGEN! Jag är så lycklig! Även om jag inte fick det där sommarjobbet jag skrev om tidigare, ledsen mun på det! Men efter ett antal timmars plugg så satte jag mig ner här i min fåtölj och skulle precis börja skriva, då det ringde på dörren. Jag tassar fram till dörren, kikar genom titthålet och öppnar dörren med ett stort leende. Det var min kära granne som nu officiellt har bjudit mig och simon på kalas, 1års-kalas, Gud vad kul det ska bli. Får fundera på vad man ska köpa till en så liten männniska, några tips? Känner också att jag kan bättra på min knaggliga engelska, men jag kan ju i alla fall göra mig någorlunda förstådd, den lilla förstår nog ändå inte vad jag säger. Hur som helst så kommer det säkert bli super!

Om en timma börjar semifinalen i Eurovision Song Contest, dock utan sverige, som vi får vänta till på torsdag för att se. Jag har plannerat att dagens kvällmat, kvällen till ära får bli mannagrynsgröt, det var ett tag sen.

Beaucoup de baisers pour vous ♥


Till Mr Bus

Nu tycker jag att det är på tiden att jag skriver ett helt eget inlägg till min allra trognaste läsare, som jag med den här lilla dikten vill tacka för en hel del saker, bland annat för att du får mig att sätta mig här och skriva lite ibland.
Tack.

Du vet vem du är, och du vet att jag håller dig kär. Du får mig att känna mig som hemma, det som förut var som ett dillemma. Du gör mig stark, du får mig att lätta från jordens mark. Du är som tårtans röda ros, eller som senapen på korv och mos. Du är som strösslet på en glass, och det vill man ha i stora lass. Du är som kolsyran i läsken kall, som alla vackra färger i nyårsknall. Du är som en snöflinga på ljummen tunga, som luften i min egna lunga. När det blir för varmt är du fläkten i en vind, den svalkande blåsten mot min röda kind. Om våren är du solen, gul och fin, och om jag var en ädel fransman hade du varit ett glas med vin. Dina blickar får mig att le, öppna dina ögon så får du också se. Din hand är mjuk och len, när jag ser på dig blir jag med ens lite klen. Dina ögon blå gör mig glad och lycklig som få. Hela du har gjort mig hel, du är snäll, jag har inte fel.
Så tack snälla du med kepsen fram och bak, du har blivit min verkligt undebara sak.


En ros från mig, det är mitt sätt att säga Hej

Idag har jag varit väldigt trött, men det har inte regnat, fast igår var det blött. I helgen hoppas jag på solens sken och att jag ska få lite bruna ben. Imorgon en väldigt speciell dag det är för en som jag har väldigt kär. Min lilla far ska springa med de ben han har, han ska studdsa fram som ett litet lamm och sedan förtjänar han att klä sig i glitter och glam. Jag önskar honom allt gott, allt det som han gett mig och som jag av honom alltid fått. Jag tror på dig min kära far, det har jag alltid gjort och kommer alltid göra, vad som än händer, i alla dar. Så all lycka från mig, du vet att jag älskar dig.

Jag känner att jag är på ett lite rimmat humör, och att jag äta en apelsin bör, innan jag törstar ihjäl och dör. Jag är glad nu igen, och är övertygad om att det är jag även sen. Jag alltid bra ska må och på tal om ingenting har jag köpt en klänning blå. Den är fin och grann, och jag blev så lycklig när jag den lilla fann. Jag tror jag ska ha den så snart jag får lust, då blir jag sommrig och hästen säger "Frust". Men jag har ingen liten pålle, fast Carro har en katt som heter Grolle. Han är snäll innerst inne, fast ibland blir jag rädd för hans busiga sinne. Tillbaka till allt som pågång nu är, jag vill plocka bär och jag önskar att Simon var här. Vi kunde väl gå en promenad eller nåt, bygga ett sandslott och klä oss flott, äta gott. Nu blev det lite mycket rimm, but I really really missing him. Jag tror att jag stavade rätt, det blev i alla fall på mitt sätt. Nej nu får jag sluta att dikta, och mot stjärnorna jag blicken ska rikta. Natten kommer med tysta kliv, jag går vidare, och jag trivs med mitt liv. Jag ser på världen med ögon blå, jag ett litet frö vill så. Det ska under solen få gro, jag ska sköta om det och plantera det på en bro. Det där sista blev inte så bra, i alla fall inte som det jag tidigare sa. Nu ska jag avsluta med nånting elegant, som när en prinsessa kommer in på en ridande elefant.
Jag önskar er alla en underbar natt, sov så gott och klappa din katt.


Galet underbar dag

Idag har det varit en helt mysko bra dag. Det började i och för sig med att jag försov mig, men sedan har jag varit helt jätteglad hela dagen och jag vet inte varför. När jag gick hem efter skolan stannade jag till vid Maxi och köpte mig en Långa-farbrorn-glass, det var helt mums! Sedan gick jag ut på en långpromenix och plockade blommor och tränade på mitt svenskatal som jag ska ha imorn. När jag kom hem igen fick jag ett litet ryck, gick in på arbetsförmedlingen och sökte sommarjobb! På grund av mitt fantastiska personliga brev tror jag att jag kommer få jobbet, eller jag hoppas på det iaf. Efter en varm dusch upptäckte jag att jag har blivit solbränd på axlarna och armarna, äntligen ger solen lite brunhet, eller rödhet, men i alla fall!

Det var allt för mig denna lyckans dag, ha det underbart ni vackra människor.


Verkligheten

Det enda som räknas är det riktiga.
Det riktiga är det som sker i verkligheten.
Verkligheten är den vi lever i.
Vi lever som vi vill.
Om man sitter i en liten eka i Tisken, eller plockar bananer i regnskogen.
Om det är verklighet så räknas det.
Det räknas om du valt det själv.
Om du vill det, eller bara gör det i väntan på annat.
Att vandra i berg i Sydamerika och att sitta under månen på en kulle i såkne, det är verklighet för mig.
Det är det som räknas, inte vad jag borde ha gjort eller vad andra tycker att jag borde göra.
Det jag gör, det som jag själv valt att göra, det är det som är av värde.
Jag ser tillbaka på vad jag gjort. Allt är inte av värde. De stora sakerna, de är inte bra.
Men allt kan man inte styra över, vissa saker bara händer.
Man ser inte, man lyssnar för mycket, utan att tänka själv.
Jag ångrar inget, jag bara önskar att jag kunde få se hela bilden.
Men det är för sent nu, och det kommer det alltid att vara.
Människor är intressanta saker, man kan genomskåda dem utan att få se kärnan.
Ting som göms i djupet flyter ibland upp till ytan, man måste vara beredd.
Jag vet att jag inte kunde vara det.
Jag var nästan under vattnet själv.
Som sagt, jag ångrar inget, för jag kunde inte gjort nåt annorlunda.
Men jag undrar hur allt stod till, hur verkligheten såg ut.
Vissa stannar i tiden, andra går vidare.
Jag är på frammarch och det är tack vare verkligheten.



Lev i nuet gott folk!


sol+svenskatal+systemkamera+sara+simon

Sol, sol, sol. Vem gillar inte det!? 21 grader ute nu, det känns som om sommar´n är på väg på riktigt nu. Därför passade jag och Cornelia på att fusksola lite, för att inte blända folk allt för mycket, det var ju det som var meningen iaf. Men blev jag brun? Nej så klart inte, kanske att man kan skymta några fräknar på näsan, men inget mer. Jag tror Gud vill att jag ska vara vit, det är på det sättet han straffar mig för allt ont jag gjort. Eller så har ödet bestämt att jag ska vara albino. Förutom solen på himlen har det inte riktigt gått åt mitt håll idag. Allt går ju sönder nu för tiden, även om snälla snälla Simon "lagade" min tv :D I alla fall, nyss skulle jag sätta på min systemkamera för första gången på väldigt länge och upptäckte då att den inte ville starta, bara helt svart, och jag vet inte vad det kan vara. Kanske är det batteriet som har dött, ska kolla det sen. Jag har också en hel hög med plugg framför mig, så snart ska jag skriva mitt svenskatal som jag troligtvis ska ha på fredag. Men det har ändå funnits en morot som jag sett fram emot idag, semifinalen i Eurovision song contest, det var tanken på att äntligen få lyssna på alla låtar som gjorde att jag tog systemkamerans svarta skärm med en inte alltför stor besvikelse. Men vad hände då!? Jo, jag skulle kolla när programmet började och upptäckte då att det inte är idag! Då blev jag besviken. Jag tittade ut genom fönstret och möttes av solens varma strålar och kom att tänka på att jag faktiskt ska få besök ikväll. Jag och Simon ska ju GRILLA, och hur sommrigt är inte det!?



Ha en underbar och fortsatt solig dag ♥

Kväll med lugna favoriter

Nu är jag hemma i kära Falun igen efter en lång bussresa, som gick väldigt fort, kanske kan bero på att jag sov under 90% av resan. Det är så skönt att sova på bussen, allt går så fort. Fast nu är jag inte trött och kommer säkert inte kunna sova, men det är det värt.

Jag har kommit på att jag älskar kvällar(!) Det är som en helt ny värld, som om allt som finns på dagen har bytts ut. Är det mörkret? Och varför går alltid kvällen och natten snabbare än dagen? Det är då kan man göra som man vill. Det är då man kommer på alla briljanta ideér och sitter i timmar och bara tänker. Jag sitter och lyssnar på Lugna Favoriter och tänker på allt bra som finns. Och nu finns det inget som kan stoppa mig. Inget hindrar mig från att lyfta från marken och för en liten stund befinna mig i vilken värld jag än vill. Nu finns det inga hinder. För nu är det kväll.

Jag önskar er alla en god kväll ♥


Lite av varje

Uppdatering för de senaste två dagarna:

• I tisdags var jag med Simon och hans kära familj till Leksand för att kolla på gamla fina bilar, och först nu har det gått in i mitt huvud att det kallas för Åkdon och termos. Och för er som inte vet så är Åkdon ett slags fordon(rätta mig ifall jag mot all förmodan har fel) och termos representerar fikat. Jag hjälpte till att vaxa Simons fiiiina bil: Volvo 140 Sport-68, så nu kan jag det också, det går framåt! :D

• Igår satt jag nästan hela dagen i en buss, men jag sov halva vägen så det gick ändå rätt bra. När jag sedan kom hem var allt som vanligt, föruton att lilla DAVID HAR BLIVIT VÄLDIGT LÅNG! Det var han inte sist gång jag såg honom. Om det förtsätter så här så är jag snart kortast i familjen!

• Idag ska jag och pappa åka till "landet" och tälta. Eller ja, först ska vi träna och sen ska vi tälta, och laga mat på triangakök. Inte för att vi inte har gjort det förr, men det är alltid lika roligt!

Det var väl allt vettigt jag hade att säga för den här gången.. jo juste ja, imorn ska jag och pappa ANMÄLA OSS TILL KÖRSKOLANS HANDLEDARUTBILDNING! Har man tummat på det så har man ;)

Ha det bra!


Skostorleken på min skor: 42,5


Söndrig lycka

Allt går sönder! Min spisplatta är sönder, det har den visserligen vart ett bra tag, men ändå. Men nu har även min tv kapsejsat. När man slår på den, inte slår=*bank bank*, utan när man trycker på "sätta-på-tv-knappen", så kan man bara få in en kanal och det finns inget ljud. Teknisk som jag är så kan jag inte laga den, vet inte var jag ska börja, får väl ringa pappa nån dag. Det var det dåliga som har hänt idag. Och då känner jag mig ungefär så här:



 Det braiga som har hänt är att man inte behöver vara klar med alla historia och samhällskunskapsuppgifter till på onsdag, och det betyder att jag inte behöver sitta uppe varje natt fram till dess, även om det bara skulle vart två. Det gillar jag! Igår kom jag på att jag även har idrottsprov imorn, mitt smarthuvud! Men när jag läst igenom kompendiet insåg jag att jag ju REDAN KUNDE ALLT!

Jag känner mig rätt glader nu. Och vad gör jag när jag är glad? Jo, jag lyssnar på gamla melodifestivallåtar och drömmer mig tillbaka till det glada..hmm.. 1992-talet.


Hon målar tavlor som jag aldrig får se
Hon sjunger sånger när ingen sitter bredvid
I hennes ögon finns en längtan efter mera
Så jag stannar hela natten
Fast vi är som eld och vatten

Så länge hjärtat slår
Så länge spänningen finns kvar
I morgon är en annan dag
Så länge solen ler
Så länge lusten ger och tar
Så fort när allt försvinner
I morgon är en annan dag

Tiden är som ett timglas i din hand
Där sekunder och minuter blir till år
Jag vill ha allt det jag får


Christer Björkman- Imorgon är en annan dag- Melodifestivalen 1992

Ha en fortsatt trevlig kväll



Wonderbar week-end

Känner att jag även denna dag bör uppdatera min ibland alltför ouppdaterade blogg, så jag hoppas att det är någon som läser, så mitt jobb inte är helt i onödan.

Nu har helgen sprungit iväg och imorgon börjar en ny vecka, visserligen halv, men ändå. Och vad har jag nu gjort för vettigt, jo jag har spenderat i stort sett hela helgen med ett blont energiknippe, det vill säga Simon. Vi var bland annat på Rättviks marknad, den största marknaden jag nånsin har vart på! Om man gick runt i två timmar så hade man ändå inte sett allt. Sug på den Harvens Dag! Och säljer de remmar på Harvens Dag, nej jag skulle inte tro det!

Helgen har med andra ord varit bättre än bäst och det är himla synd att den är över, men det kommer ju andra dagar, och det ser jag fram emot.



God är natten på er mina kära vännor


Minnen jag aldrig kommer glömma

Jag sitter och lyssnar på musik som jag lyssnade på på högstadiet, man får så mycket minnen. Kanske fäller jag till och med en liten tår när jag inser hur mycket jag saknar min fantastiska klass. Jag önskar att jag kunde få leva de tre åren en gång till, för det var helt underbart.

Jag saknar de varma mackorna med kletig ost, de 40 min "långa" lektionerna, den goda skolmaten och den långa tråkiga korridoren. Jag saknar känslan av otrolig lycka när man fick se på film på lektionen, när man pysslade strax före jul och gick till centrum för att köpa glass, jag saknar till och med varven. Men mest av allt saknar jag gemenskapen. Jag saknar när vi sålde bullar på fredagar, satt och solade utanför svenskasalen och när vi åkte till Stockholm. Jag saknar alla lektioner vi hade och alla saker vi gjorde. Nu förstår jag hur bra vi hade det, vi bara fanns, och det var allt vi behövde göra. Jag önskar så innerligt att jag kunde få uppleva allt det där igen. Nu är det inte bara en tår som faller nerför min kind, utan ett helt dussin.

Jag överdriver inte när jag säger att jag älskar er, för det är vad jag gör, känslan kan inte beskrivas på något annat sätt.




Festlig Fredag

Hujhuj vad sugen jag blir på tårta. Sitter och kollar på Förkväll där det pratas kungligt böllop, och därmed också tårtor. Det kungliga brölloppet gillar jag också, det är fint att en sådan lång monarkitradition har hållt sig så pass länge, men å andra sidan kanske mycket är lite onödigt, det kanske kostar lite för mycket pengar. Men jag slår i alla fall ett slag för monarkin. Tillbaka till förkväll- det är även en person som vunnit något och får därmed shoppa vad hon vill på 1,5 timme, för 35 000 kr!! Det är ju det jag alltid har velat göra, lyckans ost..

Det är underbart skönt med helg nu, fast jag måste göra klart ett historiearbete, en svenskagrej och SKRIVA OM en samhällskunskapsundersökning-som tydligen var "väldigt bra litterärt men inte innehöll så mycket samhällskunskap". Fast det tycker jag att den gjorde! Jag blir lite suuur.. Ja ja, jag har iaf inte tid att klaga, bäst att börja göra nåt åt saken istället.

Ha en trevlig fredag!


Kära löpning

Jag var ute och tog  mig en liten löprunda alldeless nyss, det kändes bra, nästan lätt. I alla fall, när jag kom nerför backen, bland de fina villorna och sprang längst med vattnet till slussen, tittade upp mot den regnmolniga himlen där solen sprack igenom en smula och glänste i Tisken, då insåg jag att det var väldigt fint. Det var som i en saga, helt förtrollande. Det är det som är så underbart med löpning, det är så vackert. Även om regnet öser ner eller man har en halv snöstorm i ansiktet, det är lite det som är charmen. Jag älskar friheten att kunna ge sig ut när, var och på vilket sätt man vill. Det är jag och naturen. Det är som att vi springer ikapp. Och jag blir alltid positivt överraskad av min medlöpare, som alltid hjälper mig igenom även de tuffaste passen. Efteråt satte jag mig på en bänk och såg ut över vattnet, det glänste, och medan andra friskusar tog sig runt den lilla sjön reste jag på mig och joggade hemmåt. Man blir så glad av löpning. Jag är glad nu. Jag äter fruktsallad.


Jag älskar livet

Vilket liv? Ibland känns allt bara rätt så underligt, mitt huvud liksom vränger på saker och ting och får dem att framstå som mindre bra. Andra Avenyn. Världens bästa tv-serie. Den är död. Nej fy. Jag gråter nästan.

"Älskar" är ett starkt ord. Precis som "hatar". Jag älskar många saker. Inte överdrivet många(just eftersom "älskar" är ett så starkt ord). Till exempel älskar jag inte att Tony blev satt i finkan, eller att Markus också, troligtvis blev det. Fast jag hatar det inte, bara inte älskar det. I sista avsnittet. Jag älskar att vakna på morgonen av att solen tittar in genom fönstret och jag älskar när magen liksom pirrar lite, den lever lite för sig själv, eller inte. Jag älskar ljudet av kattmurr och känslan av att göra något för någon, som blir glad. Jag älskar lukten av skog, även om det är allt jag inte vill åt. Jag älskar mitt liv, även om det inte alltid går som man vill.
Jag väljer nu att citera Anna Bergendahl:
"It´s my life"
för det har hon rätt i.

Jag tror på positiva och goda saker, så ÄLSKA MER gott folk!


Jag är lite bäst

JAG HAR KÖRT BIL! Jag tror det inte själv, säger som mamma: "åhh herre Gud!". Men det var kul, fast lite läskigt, det måste jag erkänna. Men som tur var hade jag ju en bra "lärare" :)

Nu har jag precis kollat klart på filmen "Paris" som vi ska skriva om på franskan imorn. Den var lite konstig, ingen överraskning eftersom den är fransk, men ändå. Fast den var helt okej. Tog en liten löprunda förrut också, det kändes inte så jättelätt(blää på försylningar). Från och med idag och en vecka framåt i tiden måste jag ligga i med historia- och samhällskunskapsuppgifter, men sedan är det fini! Inte långt kvar till SOMMARLOV nu, jag är happy!

Nu ska jag ta en dusch, har suttit här för länge.

Have a najs kväll :D Det ska jag ha. Och glöm inte att kolla på ANDRA AVENYN!!


Maj!

Det är MAJ nu!! Snart är det sommarlov och nu har mamma vart här i två dagar och gissis, hon har just gått igenom mitt kylskåp och har nu fått för sig att torka golvet, fast jag städade i torsdags. Nej, hon engagerar sig för mycket i allt. Det ska bli lite skönt när hon åkt hem och det blir lite mer som vanligt, fast det förstås har blivit lite renare. Men jag har aldrig dött av en lite gammal paprika. Det är så klart jättekul att hon kommer hit, men när jag är hemma eller när hon kommer och hälsar på så kan jag inte låta bli att längta lite extra till jag får något helt eget, typ ett hus. Men den tiden kommer väl den också...

Jag har också fått en liten idé om att pierca en vertical labret.. eller snakebites.. eller kindpiercingar.. har inte bestämmt mig än, kanske till hösten eller så. Det är fint.


Vertical labret. Fint om man gör en mudusa också, mellan näsan och överläppen.



Ha en bra söndag

Godisdag

Nu sitter jag helt utslagen i min lilla fåtölj och knappar på min lilla dator. Kom precis hem från stan, även om inte affärerna var öppna så kan det inte bli annat än kul med en galen mamma i hälarna. Vi fikade iaf på Fokus, såg demonstrerande vänsterpartister, gick genom halva Falun och åt pizza, vilket min mage ångrar starkt nu. Snart kommer hon tjata på mig att vi ska sy mina gardiner och sen blir det nog att laga lax och se på tv och äta GOODIS. Jag ska också inviga mitt nya badlakan med jordgubbsmönster och min hårinpackning, hoppas att håret på något mirakulöst sätt blir lent och mjukt..


"Livet är underbart"= världens bästa film någonsin!! Jag och mammsen såg den igår och den är sååå bra!


RSS 2.0