Fly on the wings of love

Jag känner precis som bröderna Olsen i Eurovision 2000, lägger upp texten här nedanför för er som inte kan den utantill. Det känns lite ensamt nu, men jag är fortfarande uppe bland molnen och det kommer jag med all säkerhet att vara ett bra tag till. Det är härligt med rosa mjuka moln, jag tror jag bosätter mig här. Jag är lycklig, med en aning gnutta vemod så klart, hade varit konstigt annars. Men jag vet att allt kommer bli jättebra, och nu, för första och enda gången ber jag tiden att den ska spring iväg, som den gjort tidigare, då jag ville sakta ner den.
Men hur som helst, erfarenheter och upplevelser gör en starkare, och så är det även för mig.


In the summer night
When the moon shines bright
Feeling love forever
And the heat is on
When the daylight is gone
Still - happy together
There is just one more thing I would like to add
She is the greatest love I've ever had
Fly on the wings of love
Fly baby fly
Reaching the stars above
Touching the sky
And as time goes by
There is a lot to try
And I'm feeling lucky
In the softest sand
Smiling hand in hand
Love is all around me
There's just one more thing I would like to add
She is the greatest love I've ever had
Fly on the wings of love
Fly baby fly
Reaching the stars above
Touching the sky



Grisen är död

Med sitt lilla tryne har den ett antal gånger naffsat åt sig potatis, så att vissa får livnära sig på köpepotatis i vinter... Men nu är det slut på potatisgluffs, för tjuven är fast, skjuten i lungan och ledsen i ögat. För en timme sedan sprang han runt och var en glad "liten" potatisätande gris, nu ligger han i ett ensamt rum och är kanske redan styckad och flådd, lilla stackaren. Stor var han i alla fall, men stackarn blev träffad i lungan och hann springa iväg ett par hundra meter innan han föll ner, död.




Sista helgen

Igår var det kalas,idag blir det sillfest.. och jag som inte tycker om sill, får se hur det går. Nu är det inte så lång tid tills min Simon åker till Tyskland, närmare bestämt tre och en halv dag. Visserligen är han bara borta till jul, så det kommer gå fort, hoppas jag på i alla fall.. och jag ska åka ner på höstlovet, kul att få se Tyskland också. Det blir nog superbra!
Men jag kommer sakna honom så klart... Jag kommer sakna dig!
Jag får krama Rune under tiden..


En liten tår

Jag ser glad ut, men det är bara en fasad. Innuti min lilla kropp finns en liten tår av ledsamhet, för att ingen vill kommentera min lilla blogg. 18 läsare, det tycker jag är mycket, men inte en enda liiiten kommentar. Visst, jag kanske inte heller kommenterar varje gång jag läser en blogg, även om det inte sker så ofta. Jag är inte världens bästa bloggläsare och om jag tänker efter så har jag nog inte läst en på flera månader, men jag brukar faktiskt kommentera för jag vet att det blir extra roligt för skribenten då. Jag klagar inte på er, mina kära läsare, bara undrar varför jag inte får några skrivna rader. Är min blogg för dålig? Skriv det i så fall, det är ju i alla fall en kommentar extra.

Tack för att ni läser i alla fall ♥

Lite sommarbilder






















Namnsdag och dolt nummer

Jag har namnsdag idag! Fast inte för något namn jag är speciellt stolt över, så jag åter bli att nämna vilket det är. Igår var min riktiga dag, Sara-dagen. Jag läste i tidningen att Sara betyder furstinna, prinsessa och att bibelns Sara var gift med någon abraham och att hon fick en son vid namn Isak när hon var 90 bast. Så grattis till mig och alla andra som har namnsdag idag, och grattis till er som har namnsdag någon annan dag också, bäst att säga det nu för jag kommer troligtvis glömma bort det då.

Under ett antal gånger den senaste veckan har någon ringt från dolt nummer till min telefon, vilket jag så klart ignorerat. Bakom dolda nummer döljer sig hemska männikor, mördare och folk som pratar så snabbt och sluddrigt att man inte förstår ett ord, vilket resulterar i att man slänger på luren och skäms över det resten av dagen. Lika bra att låta bli det. Men idag blev jag tvungen att prata med det okända när "någon", utan at nämna ett namn, svarde i all hast och det visade sig vara min tandläkare som ville ge mig en tid. Nåja, det är kanske inte alltid mördare som ringer, men man måste ju vara på sin vakt. Men det ska också tilläggas att jag faktiskt inte vet säkert vem det var eftersom hon pratade så tyst och jag vågade inte fråga var hon ringde ifrån.

Hej svejs ♥

Sara som bonde

Det trodde ni inte va? Att jag har varit bonde, i tre dagar.. visserligen bara två timmar/dag, men det hinner man mycket på. Jag och Simon har hjälpt hans fader att mjölka och ge kalvarna mat. Det skulle vara lite roligt att ha några kalvar, typ fyra stycken. De är så himla söta, ögonen schelar(?) åt fel håll när man klappar dem på nosen medan den långa och sträva tungan förbrilt letar efter min hand. Nackdelarna med att endast ha fyra kor är nog många, man kan ju inte försörja sig på det och även om man har tid så förlorar man pengar på det, kanske ska köpa mig en kanin istället. Det är i alla fall roligt, fast de stora kossamuarna är lite läskiga ibland. Jag är lite rädd att de ska få ont och ge mig en ordentlig spark under smärtan jag orsakade. Detta har inte hänt än, kanske är jag lite mesig, men jag vill dem bara väl.


Rune-The king of Sweden

Jag har fått en vän, en trogen en, en livskamrat. Hans små svarta ögon ser på mig med sin oskyldiga och trofasta blick. Han är så mjuk och gossig och rund om magen. Min alldeles egna lilla pluttiga Bukowski-gossedjursälg.

Jag åt flingor och en liten macka i min ensamhet kl 11, jag var trött och fylld av längtan efter min prins som tidigt hade farit iväg på hemligt uppdrag. Jag satt ensam och grubblade medan vinden blåste i håret och ögona fäste sin blick långt bort i fjärran land. Då plötsligt hörde jag mystiska ljud i form av prasslande presentpapper, vad skulle detta betyda? In genom dörren kom prinsen och i famnen bar han ett stort paket addresserat till mig.

Då föddes Rune, i köket, en solig torsdag mitt på dan. Vi önskar Rune de allra varmaste lyckönskningar och hoppas att han får ett långt och lyckligt liv.

Tack Simon.
Jag ♥r Dig.



Söndagsmys

Nu var det slutjobbat, åh tack herre min Gud för det. Jag lovar från och med nu att inte sätta mina tänder i en varmkorv på ett helt år!! Jag behöver nog inte säga mer.. Nu blir det i alla fall lite lugnare, kupolen och bio idag, kuuuligt :D På tisdag går det av hemmåt igen, mycket glad för att jag får med mig en resekompis, en bra sådan också :D

Ha det bra ♥

RSS 2.0